Опрема и прибор

VIVAX COOL, copper pipe, 5/8 “, reel 25m
VIVAX COOL, copper pipe, 5/8 ", reel 25m
13,400.00 ден. Прочитајте још

По наруџбини

Опрема и прибор

VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 “, 50m
VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 ", 50m, Diameter 1/2" - 12.70 mm, Packing50 m, Wall thickness 0.8 mm
14,110.00 ден. Прочитајте још

По наруџбини