Начин на плаќање

Внимание! PayPal порталот прифаќа плаќање само за следните валути: USD (САД долари), EUR (Евра) и GBP (Британски фунти).
  1. Кредитни и дебитни картички

Вашата трансакција ќе биде процесирана со помош на системот за наплата од кредитни картички на УНИ Банка, кој е овозможен и поддржан од Касис-Cpay, реномирана компанија за картични трансакции. Нашиот доверлив партнер УНИ Банка е единствената институција која доаѓа во допир со Вашите финансиски податоци (број на кредитна картичка). Пред да започнете со плаќање и внесување на бројот од кредитната картичка ќе бидете пренасочени на сигурна веб страна на банката, каде што се внесува бројот и се потврдува трансакцијата. Притоа податоците се чуваат во склад со највисоките банкарски критериуми за сигурно работење. Плаќањето се одвива со едноставно внесување на податоците од вашата картичка во формуларот кој се појавува откако ќе се одлучите да го купите производот, кој претходно се наоѓа во вашата кошничка, и ќе го одберете методот на испорака. Вашиот производ ќе ви биде испорачан директно до адресата која ја имате наведено за испорака. НАПОМЕНА: Доколку адресата на испорака се разликува од адресата за наплата или адресата на носителот на картичката (во случај на подарок, службена картичка итн.) во формата за плаќање на производите внесете на која адреса сакате да се испорачаат производите. E-pick прифаќа трансакции со следните картички:
• Visa (Electron, Classic, Business, Gold)
• MasterCard (Standard, Business, Gold)
• Maestro
• PayPal

При трансакциите се користат сертификатите за безбедносните програми MasterCard SecureCode како и Verified by Visa, со кои Ви обезбедуваме максимална сигурност и безбедност на трансакции со картички кои ќе поминуваат преку нашата веб страна.

  1. Плаќање при испорака
    Овој начин овозможува плаќање во готово при испорака на производите. Ве молиме при креирањето на профилот и нарачката да внесете точни податоци за адреса и телефон како би можеле да Ве контактираме за понатамошниот тек на нарачката.
  1. Директно плаќање преку банка
    Со овој начин можете да ја извршите вашата уплата директно на нашата банкарска сметка. Ве молиме употребете го БРОЈОТ НА ПОРАЧКАТА како референца за плаќањето. По верификација на уплатата Вашата нарачка ќе биде веднаш испорачана.
Shopping Cart
Scroll to Top