За нас

Нашата историја

Повеќе од една деценија, Галамино е во првите редови на пазарот на електроника – со професионални производи и уреди за широка потрошувачка.

Основана во 2010 година, како претставник на повеќе светски брендови како Panasonic, Samsung и други, Галамино започна со продажба на електронски уреди, дистрибуција на компјутерски системи за владини и странски институции, а активно учествуваше во дигитализацијата на ТВ сигналот, подобрување на хотелските системи, унапредувањето на вештачката интелигенција, дизајнирањето и имплементирањето на индустриските системи за следење на технолошки процеси.

Во 2020 година, Галамино започна да продава електронски производи преку Интернет за да им овозможи на клиентите да стигнат до врвните светски брендови и производи по пристапни цени ширум светот.

Зошто да не изберете нас?

Договорите со најпознатите компании за дистрибуција на стоки и брендови овозможуваат Галамино да испорачува стока низ целиот свет за многу краток временски период со обезбеден гарантен сервис како и постгарантен период за обезбедување на резервни делови.

Денес, купувачи од Европа, Америка, Канада, Саудиска Арабија, како и купувачи од Азија и Јужна Америка се обраќаат до Галамино за да ги купат најновите електронски уреди за секојдневна потрошувачка, паметни домови, игри, професионална опрема, специјализиран софтвер, локализација, платформи за развој на WEB и специјална опрема.

Нашата компанија ги имплементира водечките правила за заштита на клиентите и е поврзана со неколку светски услуги како што се PayPal, DHL, Google, cPay, Visa, MasterCard… , а сигурната локација во САД на нашите податоци и сервери обезбедува Галамино постојано да се рангира меѓу првите на светот како безбедна локација за онлајн шопинг со секојдневна проверка од Kaspersky, Norton и други безбедносни сервиси.

Acer
ADATA
AMD
AOC
Apple
ASRock
ASUS
BenQ
Canon
Cooler Master
Corsair
Creative Labs
D-Link
Dahua
DeepCool

Dell
DJI
DOOGEE
Epson
Garmin
Geil
Gembird
Gigabyte
HP
Huawei
IMOU
Intel
JBL
JVC
Kingston

Kyocera
LDK
Lenovo
LG
Linksys
Logitech
Marshall
Mediacom
Microsoft
Motorola
MS
MSI
Netac
Nikon
Nintendo

Nokia
North Edge
Panasonic
Philips
Platinet
PlayStation
QNAP
Razer
Samsung
SanDisk
Sapphire
SBOX
Seagate
Sharkoon
Sony

Tenda
Thermaltake
Toshiba
TP-Link
Transcend
Trevi
Verbatim
VIVAX
Western Digital

85c0f-panasonic-priceworms.com_
62cca-hp-priceworms.com_
6bcbb-sony-priceworms.com_
dfdd6-samsung-priceworms.com_
0e741-lenovo-priceworms.com_
65e31-nvidia-priceworms.com_
86f94-lg-priceworms.com_
24aa6-benq-priceworms.com_
c01ed-acer-priceworms.com_
f3f89-asus-priceworms.com_
Shopping Cart
Scroll to Top