Pajisjet dhe aksesorët

VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 “, 50m
VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 ", 50m, Diameter 1/2" - 12.70 mm, Packing50 m, Wall thickness 0.8 mm
212.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok