Kompjuterë, laptopë, komponentë…

Printerë me bojë

Cart. HP GT52 Magenta for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
Cart. HP GT52 Magenta for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Printerë me bojë

Cart. HP GT52 Yellow for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
Cart. HP GT52 Yellow for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Printerë me bojë

Cart. HP GT52 Cyan for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
Cart. HP GT52 Cyan for HP Smart Tank 315/415/500/515/530/615/670/720/750
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Kabllot e rrymës

Power Protector Gembird Power Cube 3m 16A 5 Sockets
Power Protector Gembird Power Cube 3m 16A 5 Sockets
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë

External Rack 2.5″ USB 3.0 Natec Rhino Code Encrypted
External Rack 2.5" USB 3.0 Natec Rhino Code Encrypted
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Wi-Fi

Tenda Wireless N USB Adapter 300Mbps U6 High Gain w/External antenna
Tenda Wireless N USB Adapter 300Mbps U6 High Gain w/External antenna
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë

Screen Protector Trust For iPad 2,3,4 Antiglare
Screen Protector Trust For iPad 2,3,4 Antiglare
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Kufje dhe mikrofona

Earphones Sony MDR-AS210APP w/microphone splashproof design Pink
Earphones Sony MDR-AS210APP w/microphone splashproof design Pink
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Memory Cards

Wireless USB Verbatim MediaShare
Wireless USB Verbatim MediaShare
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Media

CD-R Verbatim 700MB 52x 50pcs Printable Wrap
CD-R Verbatim 700MB 52x 50pcs Printable Wrap
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable DisplayPort to HDMI 3m
Cable DisplayPort to HDMI 3m
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Philips
Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Philips
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok