Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan llojet e të dhënave personale që ruhen në Galamino dhe mënyrën në të cilën përdoren informacionet personale të mbledhura.

Kjo Politikë e Privatësisë vlen vetëm për faqen e internetit të Galamino, www.galamino.mk dhe të gjitha nën-domenet. Disa nga Shërbimet tona ofrojnë lidhje me faqet e internetit të tjera. Meqenëse ne nuk kontrollojmë politikat e informacionit ose praktikat e këtyre faqeve të palëve të treta, ju duhet të rishikoni politikat e tyre të privatësisë për të mësuar se si ata mbledhin dhe përdorin informacione personale.

Me qasjen dhe regjistrimin si Blerës në faqen e internetit të www.galamino.mk ju deklaroni se jeni njohur dhe pajtoheni me përmbajtjen e Politikës sonë të Privatësisë.

Kush jemi

Ju lutemi kontrolloni URL në shiritin tuaj të adresave në shfletuesin tuaj të internetit para se të ndërmarrni ndonjë veprim të mëtejshëm. Adresa e faqes sonë në internet është: https://galamino.mk

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

Mbledhja e të dhënave personale

Mbledhja e të dhënave personale kryhet në përputhje me rregullativat pozitive ligjore të BE-së.

Ne mbledhim të dhëna personale vetëm nëse regjistroheni si Blerës në Uebfaqen tonë dhe mbledhim vetëm informacionin e dhënë për ne nga ju.

Informacioni që mbledhim

Informacioni që ne mbledhim mund të përfshijë: Emrin dhe Mbiemrin, Adresën e Postës elektronike, Adresën e Dorëzimit të Porosisë dhe Telefonin e Kontaktit.

Ne nuk mbledhim ndonjë informacion të një natyre financiare siç është numri i kartelës dhe / ose numri i llogarisë bankare.

Transaksioni juaj do të përpunohet përmes portalit të autorizuar të mbledhjes së kartave të kreditit të Bankës. Portali përdor teknologjinë më të fundit për të mbrojtur të dhënat tuaja, e cila lejon që numri i kartës suaj të dërgohet direkt në bankë përmes një lidhjeje të sigurt.

Përdorimi i të dhënave personale

Ne përdorim të dhënat tuaja personale është në përputhje me RREGULLOREN (BE) 2016/679 T PAR PARLAMENTIT EVROPIAN DHE T CO KUNSHILLIT.

Ne do të përdorim informacionin tuaj personal vetëm për t’ju dhënë hyrje në dyqanet e internetit, për të përmbushur dhe përpunuar porosinë tuaj, për t’ju informuar në lidhje me produktet dhe shërbimet e reja që ne ofrojmë dhe për qëllimet tona të marketingut.

Ne nuk do të zbulojmë, shesim ose vëmë në dispozicion të palëve të treta të dhënat tuaja personale përveç autoriteteve shtetërore kompetente në një mënyrë dhe fushë të përcaktuar nga rregulloret ligjore pozitive të Direktivës së BE 95/46 / EC (Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave).

Mbajtja e të dhënave personale

Të dhënat tuaja personale nuk do të ruhen më shumë sesa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet për të cilat janë mbledhur të dhënat, pas së cilës ato do të fshihen nga sistemi ynë.

Siguria e profilit tuaj

Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi juaj janë mbrojtja themelore e llogarisë tuaj.
Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi juaj janë unike dhe nuk duhet t’ia tregoni ato palëve të treta.
Ne ju rekomandojmë që të përdorni një kombinim të numrave, shkronjave dhe karaktereve të veçantë kur krijoni fjalëkalimin tuaj.
Nëse fjalëkalimi juaj është i rrezikuar ose dyshoni në abuzim, ju rekomandojmë që të na njoftoni menjëherë dhe të ndryshoni fjalëkalimin tuaj.

Biskota

Kjo faqe në internet mund të përdorë cookies. Cookies janë skedarë të vegjël që përdoren për të mbledhur informacion që ju lejon të njihni kompjuterin tuaj gjatë vizitës tuaj të ardhshme në faqen tonë të internetit, e cila lejon qasje më të shpejtë. Të dhënat personale nuk mblidhen përmes Cookies.

Fëmijët

Shërbimet tona nuk u drejtohen personave nën 18 vjeç. Ne nuk mbledhim informacione personale nga fëmijët nën 18 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar i një fëmije të tillë dhe bëheni të vetëdijshëm që fëmija juaj na ka dhënë informacion personal, ju lutemi na kontaktoni si përshkruar në këtë Njoftim të Privatësisë dhe ne do të ndërmarrim hapa të arsyeshëm menjëherë për të hequr çdo informacion të tillë.

Besueshmëria

Ne marrim të gjitha masat e nevojshme për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, duke minimizuar kështu rreziqet e parandalimit të hyrjes dhe abuzimit të paautorizuar.
Rregullorja e GDPR hyri në fuqi më 24 maj 2016.
Ndryshimet në politikën e privatësisë do të bëhen publike në faqen e internetit www.galamino.mk të paktën 30 ditë para se të hyjnë në fuqi.
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi kontaktoni Galamino përmes formës së kontaktit ose linjës telefonike të ndihmës.