Mënyra e pagesës

Kujdes! PayPal pranoni pagesa përmes zgjedhjes elektronike vetëm për këto monedha: USD, GBP dhe EUR!

  1. Kartë krediti ose debiti

Transaksioni juaj do të përpunohet duke përdorur portalin PayPal ose përmes sistemit të pagesës së kartës së kreditit të portalit të autorizuar të Bankës, i cili sigurohet dhe mbështetet nga ndërmarrja e mirënjohur e transaksionit të kartës së sigurisë.
Para se të filloni të paguani dhe të futni numrin e kartës së kreditit, ju do të ridrejtoheni në një faqe në internet të sigurt të bankës, ku futet numri dhe konfirmohet transaksioni. Të dhënat ruhen në përputhje me kriteret më të larta bankare për funksionimin e sigurt.
Pagesa bëhet duke futur thjesht të dhënat nga karta juaj në formën që shfaqet pasi të vendosni të blini produktin, i cili është më parë në shportën tuaj dhe ju do të zgjidhni mënyrën e dorëzimit. Produkti juaj do të dorëzohet direkt në adresën që keni dhënë për dorëzim.
SH
NIM: Nëse adresa e dorëzimit ndryshon nga adresa e koleksionit ose adresa e mbajtësit të kartelës (në rastin e një dhurate, kartëvizitë, etj.) Në forma e pagesës për produktet, futni adresën në të cilën dëshironi të dorëzohen produktet.
E-pick pranon transaksione me kartat e debitit ose kreditit:
• Visa (Electron, Classic, Business, Gold)
• MasterCard (Standard, Biznes, Ari)
• Maestro
• PayPal

Transaksionet përdorin certifikatat për programet e sigurisë MasterCard SecureCode si dhe Verified by Visa, të cilat ju ofrojnë sigurinë maksimale dhe sigurinë e transaksioneve me karta që do të kalojnë përmes faqes sonë të internetit.

 

  1. Paguani me para në dorë gjatë dorëzimit
    Kjo metodë ju lejon të paguani me para në dorë pas dorëzimit të produkteve. Kur krijoni profilin dhe porosinë, ju lutemi shkruani adresën e saktë dhe të dhënat e telefonit në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë për porosi të mëtejshme.

  1. Transferimi i drejtpërdrejtë bankar
    Në këtë mënyrë ju mund të bëni pagesën tuaj direkt në llogarinë tonë bankare. Ju lutemi përdorni numrin e RENDIT si referencë për pagesa. Pas verifikimit të pagesës, porosia juaj do të dorëzohet menjëherë.