Faqja kryesore » Ftohja dhe ngrohja » Ndotja e ajrit

Ndotja e ajrit

Xiaomi Mi Air Purifier Anti-Formaldehyde Filter S1
Xiaomi Mi Air Purifier Anti-Formaldehyde Filter S1
1,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection lamp BATTERY 5W
UVC Disinfection lamp BATTERY 5W
1,999.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection lamp BATTERY 10W
UVC Disinfection lamp BATTERY 10W
2,500.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection Lamp 36W
UVC Disinfection Lamp 36W
2,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Sterilization Box for Phones, Masks, Jewelry, Keys
UVC Sterilization Box for Phones, Masks, Jewelry, Keys
2,999.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection Tube 40W
UVC Disinfection Tube 40W
3,159.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection Tube with TIMER
UVC Disinfection Tube with TIMER
3,599.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection Lamp 38W
UVC Disinfection Lamp 38W
4,999.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

UVC Disinfection lamp 50W
UVC Disinfection lamp 50W
6,999.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

Anti Virus UV Purifier 6 in 1
Anti Virus UV Purifier 6 in 1
7,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sale!

Ndotja e ajrit

Anti Viral UV Air Purifier and Humidifier
Anti Viral UV Air Purifier and Humidifier
17,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok