folësit

Speakers 2.0 White Shark Rhythmus Wooden Black
Speakers 2.0 White Shark Rhythmus Wooden Black
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable DisplayPort to HDMI 3m
Cable DisplayPort to HDMI 3m
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Philips
Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Philips
7.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Wi-Fi

Tenda Wireless N PCI-E Adapter 300Mbps W322E
Tenda Wireless N PCI-E Adapter 300Mbps W322E
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable Mini Display Port to HDMI 4K 1.8m Cablexpert
Cable Mini Display Port to HDMI 4K 1.8m Cablexpert
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

video

Cable HDMI to VGA and Audio 1.8m Cablexpert
Cable HDMI to VGA and Audio 1.8m Cablexpert
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Switch

USB HUB 3.0 4-Port Gembird w/Ext. Power & 4 Switches
USB HUB 3.0 4-Port Gembird w/Ext. Power & 4 Switches
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Miu dhe tastierat

Keyboard White Shark Gaming Kiowa RGB
Keyboard White Shark Gaming Kiowa RGB
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

USB

Cable USB 2.0 USB-A to Type-C 1.8m Anker PowerLine+ Black
Cable USB 2.0 USB-A to Type-C 1.8m Anker PowerLine+ Black
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

USB

Cable USB Active Extension 10m Black
Cable USB Active Extension 10m Black
8.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Moduli i Kujtesës

SODIMM Notebook Memory Ramaxel 2GB DDR3 1600Mhz Low voltage
SODIMM Notebook Memory Ramaxel 2GB DDR3 1600Mhz Low voltage
8.00 EUR Shtoni në shportë

Ka stok

Ftohës

Case Fan 120x120x25 Deepcool Gamer Storm TF120 S 1800rpm
Case Fan 120x120x25 Deepcool Gamer Storm TF120 S 1800rpm
8.00 EUR Shtoni në shportë

Ka stok