Faqja kryesore » Platinet

Mbikëqyrje video

Camera Platinet PCWC1080 1080p Full HD
Camera Platinet PCWC1080 1080p Full HD
1,040.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sisteme audio

Digital Alarm Clock Platinet w/Wireless Charger
Digital Alarm Clock Platinet w/Wireless Charger
1,070.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Kufje dhe mikrofona

Earphones Platinet TWS Bluetooth w/Case Black PM1030
Earphones Platinet TWS Bluetooth w/Case Black PM1030
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Bow Platinet Varr Augmented Reality for Smartphone Bluetooth
Bow Platinet Varr Augmented Reality for Smartphone Bluetooth
1,140.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Earphones Platinet TWS Bluetooth w/Case LCD Vibe Black PM1050
Earphones Platinet TWS Bluetooth w/Case LCD Vibe Black PM1050
1,150.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Wireless Charger Platinet Duo 2 x 10W
Wireless Charger Platinet Duo 2 x 10W
1,150.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Notebook Bag Platinet York 15.6″ Black
Notebook Bag Platinet York 15.6" Black
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Notebook Bag Platinet York 15.6″ Grey
Notebook Bag Platinet York 15.6" Grey
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Notebook Bag Platinet York 15.6″ Red
Notebook Bag Platinet York 15.6" Red
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Notebook Bag Platinet York 15.6″ Violet
Notebook Bag Platinet York 15.6" Violet
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

USB

Adapter USB Type-C 5in1 Platinet PMMA9827 HDMI 4K, 3x USB, Card Reader
Adapter USB Type-C 5in1 Platinet PMMA9827 HDMI 4K, 3x USB, Card Reader
1,290.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

USB Universal Power Charger Platinet Type-C 45W 2xPort QC3 PD White
USB Universal Power Charger Platinet Type-C 45W 2xPort QC3 PD White
1,300.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sisteme audio

Digital Tuner & Alarm Clock Platinet w/Bluetooth, USB, Micro SD, 1200mAh Battery
Digital Tuner & Alarm Clock Platinet w/Bluetooth, USB, Micro SD, 1200mAh Battery
1,320.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Bluetooth

Speaker Platinet Bluetooth CROSS IPX5 Waterproof Dark Blue
Speaker Platinet Bluetooth CROSS IPX5 Waterproof Dark Blue
1,340.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Bluetooth

Speaker Platinet Bluetooth CROSS IPX5 Waterproof Red
Speaker Platinet Bluetooth CROSS IPX5 Waterproof Red
1,340.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok