Faqja kryesore » Natec

Aksesorë

Notebook Bag Natec Wallaroo 15.6″ Black w/Wireless Mouse Black
Notebook Bag Natec Wallaroo 15.6" Black w/Wireless Mouse Black
850.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

rrjet

19″ Brush Panel Lanberg 2U Cable Management 10 Rings Black
19" Brush Panel Lanberg 2U Cable Management 10 Rings Black
930.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

USB

Cable USB 4.0 Type-C to Type-C 1.2m Lanberg 100W 8K 30HZ Black/Blue
Cable USB 4.0 Type-C to Type-C 1.2m Lanberg 100W 8K 30HZ Black/Blue
980.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

rrjet

19″ Fixed Shelf Lanberg 1U/465x500mm 120kg Black
19" Fixed Shelf Lanberg 1U/465x500mm 120kg Black
1,020.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Keyboard Genesis Gaming RHOD 300 RGB Backlight
Keyboard Genesis Gaming RHOD 300 RGB Backlight
1,030.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

tjetër

USB-C to RJ-45 Gigabit LAN USB3.1 Fast Ethernet Adapter Cricket Natec
USB-C to RJ-45 Gigabit LAN USB3.1 Fast Ethernet Adapter Cricket Natec
1,060.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Notebook Backpack Gaming Genesis Pallad 300
Notebook Backpack Gaming Genesis Pallad 300
1,090.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Switch

USB HUB 3.0 4-Port Natec Mantis 2 Black w/Adapter
USB HUB 3.0 4-Port Natec Mantis 2 Black w/Adapter
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Miu dhe tastierat

Mouse Genesis Gaming Krypton 310 4000DPI RGB
Mouse Genesis Gaming Krypton 310 4000DPI RGB
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Mbikëqyrje video

Camera Natec Lori 1080p Full HD
Camera Natec Lori 1080p Full HD
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë

External Rack 3.5″ USB 3.0 Natec Rhino Black
External Rack 3.5" USB 3.0 Natec Rhino Black
1,090.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

tjetër

USB to RJ-45 Gigabit LAN USB3.0 Fast Ethernet Adapter Cricket Natec
USB to RJ-45 Gigabit LAN USB3.0 Fast Ethernet Adapter Cricket Natec
1,090.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Keyboard Genesis Gaming RHOD 400 RGB Backlight
Keyboard Genesis Gaming RHOD 400 RGB Backlight
1,130.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë

Mechanism for Nitro 330/350/370/550/770/880
Mechanism for Nitro 330/350/370/550/770/880
1,140.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok