Optike

DVD RW +/- LG External USB 2.0 Black GP60NB60 Slim Super-Multi w/M-Disk Support
DVD RW +/- LG External USB 2.0 Black GP60NB60 Slim Super-Multi w/M-Disk Support
1,980.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Optike

DVD RW +/- LG External USB 2.0 White GP57EW40 Slim w/M-Disk Support
DVD RW +/- LG External USB 2.0 White GP57EW40 Slim w/M-Disk Support
1,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Headphones LG Tone Triumph HBS-510 Stereo Bluetooth Black
Headphones LG Tone Triumph HBS-510 Stereo Bluetooth Black
2,490.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Headphones LG Tone Triumph HBS-510 Stereo Bluetooth Red
Headphones LG Tone Triumph HBS-510 Stereo Bluetooth Red
2,490.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Optike

DVD RW Blu-Ray Writer LG BH16NS55 Quad Layer 16x SATA w/M-Disk Support Black
DVD RW Blu-Ray Writer LG BH16NS55 Quad Layer 16x SATA w/M-Disk Support Black
4,380.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Monitoruesit

Monitor 22 LG 22MK400H-B FHD VGA HDMI 75Hz FreeSync
22MK400H-B, 21,5, 16: 9, Panel TN, 1920x1080, 250 cd / m2, 600: 1,90 °, 65 °, 1 ms, D-Sub, HDMI, 3,5 mm Audio Jack, Flat, Color Black, Stand tilt, AMD FreeSync
6,160.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Monitoruesit

Monitor 20″ LG 20MK400HB LED, 1366 x 768, HDMI ,VGA, 2ms, 16:9, Black
Monitor 20" LG 20MK400HB LED, 1366 x 768, HDMI ,VGA, 2ms, 16:9, Black
6,260.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Monitoruesit

Monitor 22″ LG 22MP410B VA 75Hz, FHD, VGA, HDMI, AMD FreeSync
Monitor 22" LG 22MP410B VA 75Hz, FHD, VGA, HDMI, AMD FreeSync
6,450.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Monitoruesit

Monitor 24 LG 24MK400H-B FHD VGA HDMI FreeSync
24MK400H-B, 25, 16: 9, Panel TN, 1920x1080, 250 cd / m2, 1000: 1, 170 °, 160 °, 1 ms, D-Sub, HDMI, 3.5 mm Audio Jack, Straight, Color Black , Stand tilt, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Radeon FreeSync
7,160.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Sale!

Monitoruesit

Monitor 24″ LG 24MP400-B Gaming IPS 75Hz, 5ms, FHD, HDMI, VGA, FreeSync, Tilt
Monitor 24" LG 24MP400-B Gaming IPS 75Hz, 5ms, FHD, HDMI, VGA, FreeSync, Tilt
7,770.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Monitoruesit

Monitor 24″ LG 24MP60G-B Gaming IPS 75Hz, 1ms, FHD, HDMI, DP, VGA, FreeSync, Tilt
Monitor 24" LG 24MP60G-B Gaming IPS 75Hz, 1ms, FHD, HDMI, DP, VGA, FreeSync, Tilt
8,340.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Monitoruesit

Monitor 24″ LG 24MK430H-B IPS LED 1920 x 1080, 5ms, VGA,HDMI,AMD FreeSync
Monitor 24" LG 24MK430H-B IPS LED 1920 x 1080, 5ms, VGA,HDMI,AMD FreeSync
8,480.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Monitoruesit

Monitor 27″ LG 27MP450-B Gaming IPS 75Hz, 5ms, FHD, HDMI, VGA, DP, FreeSync, Tilt
Monitor 27" LG 27MP450-B Gaming IPS 75Hz, 5ms, FHD, HDMI, VGA, DP, FreeSync, Tilt
8,520.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok