Почетна » Компјутери » Чување податоци » Мемориски картички

Мемориски картички

SD MICRO 64GB Canvas Plus + ADP
Micro SD card Kingston Canvas Select Plus 64GB UHS-I + SD adapter, Format: microSD, Capacity: 64 GB, Reading up to 100 MB/s
250.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мемориски картички

SD MICRO 64GB HC Class 10 UHS-I AD V10
Adata MicroSDXC/SDHC Format microSD, Capacity 64 GB MB, Read up to 100 MB/s, Write up to 25 MB/s V10
250.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мемориски картички

Secure Digital Micro Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
Secure Digital Micro Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
290.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски картички

Secure Digital Micro Kingston 64GB SDXC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
Secure Digital Micro Kingston 64GB SDXC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
350.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски картички

Secure Digital Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus CL10 UHS1 U1 V10 100MB Read
Secure Digital Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus CL10 UHS1 U1 V10 100MB Read
390.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски картички

Secure Digital Samsung 32GB SDHC EVO Plus U10 V10 130mb/s
Secure Digital Samsung 32GB SDHC EVO Plus U10 V10 130mb/s
390.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мемориски картички

SD MICRO 128GB Canvas Plus + ADP KIN
Micro SD card Kingston Canvas Select Plus 128GB UHS-I + SD adapter, Format: microSD, Capacity: 128 GB, Reading up to 100 MB/s
480.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро