Почетна » Компјутери » Чување податоци

USB

USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia M Gen1 USB 3.2
USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia M Gen1 USB 3.2
950.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Оптика

DVD RW +/- Gembird External USB 2.0 Black
DVD RW +/- Gembird External USB 2.0 Black
1,020.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack 3.5″ USB 3.0 for SATA Mediacom MYSTORAGE 3.0
External Rack 3.5" USB 3.0 for SATA Mediacom MYSTORAGE 3.0
1,050.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ Netac N535S 240GB SATA3 540/490 MB/s
SSD 2.5" Netac N535S 240GB SATA3 540/490 MB/s
1,050.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ Verbatim Vi550 Series 256GB 7mm SATA3 560/460 MB/s
SSD 2.5" Verbatim Vi550 Series 256GB 7mm SATA3 560/460 MB/s
1,050.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

USB

USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia Gen1 USB 3.2
USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia Gen1 USB 3.2
1,090.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD 2.5″ Kingston A400 Series 240GB 7mm
SSD 2.5" Kingston A400 Series 240GB 7mm
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски картички

Secure Digital Micro Kingston 256GB SDXC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
Secure Digital Micro Kingston 256GB SDXC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

USB

USB Drive 128GB Sandisk Ultra Dual Drive Go 3.2 USB-A/Type-C
USB Drive 128GB Sandisk Ultra Dual Drive Go 3.2 USB-A/Type-C
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

USB

USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia Gen1 USB 3.2 White
USB Drive 256GB Kingston DataTraveler Exodia Gen1 USB 3.2 White
1,090.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

External Rack 2.5″ USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
External Rack 2.5" USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Медиуми

DVD-R 4.7GB 16x Verbatim 50pcs Spindle Printable Wide Inkjet Professional
DVD-R 4.7GB 16x Verbatim 50pcs Spindle Printable Wide Inkjet Professional
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски картички

Secure Digital Micro SanDisk 64GB SDXC Extreme 170MB/s UHS-I U3 V30 A2 w/adapter
Secure Digital Micro SanDisk 64GB SDXC Extreme 170MB/s UHS-I U3 V30 A2 w/adapter
1,090.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Оптика

DVD RW +/- Gembird External USB 2.0 Black Slim
DVD RW +/- Gembird External USB 2.0 Black Slim
1,150.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро