Почетна » Компјутери » Проектори

Презентери

Wireless Presenter Targus Remote AMP13EU
Wireless Presenter Targus Remote AMP13EU
1,730.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Презентери

Wireless Presenter EcoSmart Targus Remote AMP06704
Wireless Presenter EcoSmart Targus Remote AMP06704
1,830.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Презентери

Wireless Presenter Logitech R400 w/Red laser pointer
Wireless Presenter Logitech R400 w/Red laser pointer
2,010.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Презентери

Wireless Presenter Targus Remote AMP09EU
Wireless Presenter Targus Remote AMP09EU
2,220.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Презентери

Wireless Presenter Logitech R500s Graphite
Wireless Presenter Logitech R500s Graphite
2,650.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Презентери

Wireless Presenter Logitech R500s Mid Gray
Wireless Presenter Logitech R500s Mid Gray
2,660.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Презентери

Wireless Presenter Logitech R700 Professional
Wireless Presenter Logitech R700 Professional
5,480.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Презентери

Wireless Presenter Logitech R800
Wireless Presenter Logitech R800
5,650.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Sale!

Проектори

Projector Rigal Funflix RD-850 2000 Lumens 1500:1 1280x720px w/1080P support, 2xUSB/AV/HDMI
Projector Rigal Funflix RD-850 2000 Lumens 1500:1 1280x720px w/1080P support, 2xUSB/AV/HDMI
6,370.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Sale!

Проектори

Projector Rigal Funflix RD-853 2000 Lumens 1500:1 1280×720px 1080P,USB/AV/HDMI/Mirror Screen
Projector Rigal Funflix RD-853 2000 Lumens 1500:1 1280×720px 1080P,USB/AV/HDMI/Mirror Screen
8,070.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Sale!

Проектори

Projector Rigal Funflix RD-881 3800 Lumens 3000:1 1920×1280px 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI
Projector Rigal Funflix RD-881 3800 Lumens 3000:1 1920×1280px 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI
9,520.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Sale!

Проектори

Projector Rigal Funflix RD-886B 3800 Lumens 1500:1 1920×1280px 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI/Android
Projector Rigal Funflix RD-886B 3800 Lumens 1500:1 1920×1280px 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI/Android
10,920.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Проектори

Projector HP CC180W 200 Lumens 1280×720 pixels,1xUSB/1xHDMI/WiFi/BT
Projector HP CC180W 200 Lumens 1280x720 pixels,1xUSB/1xHDMI/WiFi/BT
12,980.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Sale!

Проектори

Projector Rigal Funflix RD-501 4000 Lumens 1000:1 FHD 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI, Android, Electric Focus
Projector Rigal Funflix RD-501 4000 Lumens 1000:1 FHD 1080P,2xUSB/AV/2xHDMI, Android, Electric Focus
13,770.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Проектори

Projector Philips NeoPix Easy 2+ Home 3000:1
Projector Philips NeoPix Easy 2+ Home 3000:1
13,990.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро