Прибор и опрема

VIVAX COOL, copper pipe, 5/8 “, reel 25m
VIVAX COOL, copper pipe, 5/8 ", reel 25m
178.00 EUR Read more

Се очекува наскоро

Прибор и опрема

VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 “, 50m
VIVAX COOL, copper pipe, 1/2 ", 50m, Diameter 1/2" - 12.70 mm, Packing50 m, Wall thickness 0.8 mm
187.00 EUR Read more

Се очекува наскоро