Напојувања

PSU 750W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE
PSU 750W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE
10.00 EUR Read more

Се очекува наскоро

Напојувања

PSU 800W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 6P+2P, 12cm Fan, CE
PSU 800W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 6P+2P, 12cm Fan, CE
16.00 EUR Read more

Се очекува наскоро

Напојувања

PSU 450W Gigabyte P450B Real Power, 80Plus Bronze, 120mm HYB Fan
PSU 450W Gigabyte P450B Real Power, 80Plus Bronze, 120mm HYB Fan
43.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Напојувања

PSU 500W Sharkoon SHP BRONZE 80 Plus Bronze Real Power, 12cm Fan
PSU 500W Sharkoon SHP BRONZE 80 Plus Bronze Real Power, 12cm Fan
46.00 EUR Додади во кошничка

На залиха