Процесори AMD

CPU AMD Athlon 3000G Dual-Core 3.5GHz AM4 5MB TRAY w/Radeon Vega 3 Graphics
CPU AMD Athlon 3000G Dual-Core 3.5GHz AM4 5MB TRAY w/Radeon Vega 3 Graphics
74.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 3 PRO 2100GE Dual-Core 3.2GHz AM4 6MB w/Radeon Vega 3 Graphics TRAY w/o Cooler
CPU AMD Ryzen 3 PRO 2100GE Dual-Core 3.2GHz AM4 6MB w/Radeon Vega 3 Graphics TRAY w/o Cooler
75.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори AMD

CPU AMD Athlon PRO 300GE Dual-Core 3.4GHz AM4 5MB TRAY w/Radeon Vega 3 Graphics w/o Cooler
CPU AMD Athlon PRO 300GE Dual-Core 3.4GHz AM4 5MB TRAY w/Radeon Vega 3 Graphics w/o Cooler
75.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 3 1200 AF Quad-Core 3.1GHz AM4 (12nm) 10MB TRAY w/o Cooler
CPU AMD Ryzen 3 1200 AF Quad-Core 3.1GHz AM4 (12nm) 10MB TRAY w/o Cooler
83.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 3 4100 Quad-Core 3.8GHz AM4 6MB TRAY w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 3 4100 Quad-Core 3.8GHz AM4 6MB TRAY w/Wraith Stealth Cooler
113.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 3 3200G Quad-Core 3.6GHz AM4 6MB TRAY w/Radeon Vega 8 Graphics
CPU AMD Ryzen 3 3200G Quad-Core 3.6GHz AM4 6MB TRAY w/Radeon Vega 8 Graphics
132.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 4500 6-Core 3.6GHz AM4 11MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 5 4500 6-Core 3.6GHz AM4 11MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
142.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 4500 6-Core 3.6GHz AM4 11MB TRAY w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 5 4500 6-Core 3.6GHz AM4 11MB TRAY w/Wraith Stealth Cooler
150.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz AM4 19MB TRAY w/o Cooler
CPU AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz AM4 19MB TRAY w/o Cooler
153.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 3 4300GE Quad-Core 3.5GHz AM4 6MB w/Radeon RX Vega 6 GPU TRAY w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 3 4300GE Quad-Core 3.5GHz AM4 6MB w/Radeon RX Vega 6 GPU TRAY w/Wraith Stealth Cooler
160.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
166.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
CPU AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Stealth Cooler
172.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 2600X 6-Core 3.6GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Spire Cooler
CPU AMD Ryzen 5 2600X 6-Core 3.6GHz AM4 19MB BOX w/Wraith Spire Cooler
183.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 3600 6-Core 3.6GHz AM4 35MB TRAY w/o Cooler
CPU AMD Ryzen 5 3600 6-Core 3.6GHz AM4 35MB TRAY w/o Cooler
183.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Процесори AMD

CPU AMD Ryzen 5 PRO 2400GE Quad-Core 3.2GHz AM4 6MB w/Radeon Vega 11 Graphics TRAY w/o Cooler
CPU AMD Ryzen 5 PRO 2400GE Quad-Core 3.2GHz AM4 6MB w/Radeon Vega 11 Graphics TRAY w/o Cooler
183.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро