Напојувања

Power Supply 750W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE
Power Supply 750W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE
18.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Напојувања

Power Supply Micro mATX 400W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan
Power Supply Micro mATX 400W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan
21.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Напојувања

Power Supply 800W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 6P+2P, 12cm Fan, CE
Power Supply 800W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 6P+2P, 12cm Fan, CE
27.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Куќишта

ATX Midi Tower Case Matrix MX-11 w/ 700W Power Supply Black
ATX Midi Tower Case Matrix MX-11 w/ 700W Power Supply Black
36.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Куќишта

ATX Midi Tower Case Matrix MX-07 w/ 700W Power Supply Black
ATX Midi Tower Case Matrix MX-07 w/ 700W Power Supply Black
37.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Куќишта

ATX Midi Tower Case Matrix NT-01 w/ 750W Power Supply Gaming Black
ATX Midi Tower Case Matrix NT-01 w/ 750W Power Supply Gaming Black
39.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Куќишта

ATX Midi Tower Case Matrix NX-L2 w/ 750W Power Supply Gaming Black
ATX Midi Tower Case Matrix NX-L2 w/ 750W Power Supply Gaming Black
40.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Десктопи

Optimal Desktop PC AMD E1-6010/4GB/240GB SSD
Optimal Desktop PC AMD E1-6010/4GB/240GB SSD
133.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Десктопи

Optimal Desktop PC G5905/4GB/240 GB SSD/UHD610
Optimal Desktop PC G5905/4GB/240 GB SSD/UHD610
183.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Десктопи

Optimal Desktop PC G5920/4GB/1TB HDD/DVDRW
Optimal Desktop PC G5920/4GB/1TB HDD/DVDRW
200.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Десктопи

Effective Desktop PC i3-10100/4GB/120GB SSD/ UHD Graphics 630
Effective Desktop PC i3-10100/4GB/120GB SSD/ UHD Graphics 630
276.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Десктопи

Optimal Desktop PC Intel I3-8100 /8GB/480 GB SSD/UHD630
Optimal Desktop PC Intel I3-8100 /8GB/480 GB SSD/UHD630
300.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Десктопи

Effective Desktop i3-9100F/ 8GB /1 TB HDD/ GT730
Effective Desktop i3-9100F/ 8GB /1 TB HDD/ GT730
310.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Десктопи

Effective Desktop i3-10100F/8GB/1TB HDD/GT710 2GB
Effective Desktop i3-10100F/8GB/1TB HDD/GT710 2GB
366.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро