Мемориски модули

Intel Optane 16GB NVMe Memory PCIe x4
Intel Optane 16GB NVMe Memory PCIe x4
990.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU Intel Celeron G4900 Coffee Lake Dual Core 3.1GHz LGA 1151 2MB TRAY w/o Cooler
CPU Intel Celeron G4900 Coffee Lake Dual Core 3.1GHz LGA 1151 2MB TRAY w/o Cooler
2,350.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Celeron G5905 Comet Lake Dual Core 3.5GHz LGA 1200 4MB BOX
CPU Intel Celeron G5905 Comet Lake Dual Core 3.5GHz LGA 1200 4MB BOX
2,450.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Celeron G5925 Comet Lake Dual Core 3.6GHz LGA 1200 4MB BOX
CPU Intel Celeron G5925 Comet Lake Dual Core 3.6GHz LGA 1200 4MB BOX
2,980.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU Intel Celeron G6900 Alder Lake Dual Core 3.4GHz LGA 1700 4MB BOX
CPU Intel Celeron G6900 Alder Lake Dual Core 3.4GHz LGA 1700 4MB BOX
3,670.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU Intel Pentium Gold G6405 Comet Lake Dual Core 4.1GHz LGA 1200 4MB BOX
CPU Intel Pentium Gold G6405 Comet Lake Dual Core 4.1GHz LGA 1200 4MB BOX
3,690.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Pentium Gold G6400 Comet Lake Dual Core 4.0GHz LGA 1200 4MB BOX
CPU Intel Pentium Gold G6400 Comet Lake Dual Core 4.0GHz LGA 1200 4MB BOX
4,180.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU Intel Core i3-10105F Comet Lake Quad 3.7GHz LGA 1200 6MB BOX w/o Graphics
CPU Intel Core i3-10105F Comet Lake Quad 3.7GHz LGA 1200 6MB BOX w/o Graphics
4,830.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Pentium Gold G7400 Alder Lake Dual Core 3.7GHz LGA 1700 6MB BOX
CPU Intel Pentium Gold G7400 Alder Lake Dual Core 3.7GHz LGA 1700 6MB BOX
4,830.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Core i3-10100F Comet Lake Quad 3.6GHz LGA 1200 6MB BOX w/o Graphics
CPU Intel Core i3-10100F Comet Lake Quad 3.6GHz LGA 1200 6MB BOX w/o Graphics
4,860.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU INT Core i3 10100
Core i3 10100, socket 1200, Operating frequency 3.6GHz, L3 cache 6, Technology 14nm, TDP 65W, Cooling - BOX, graphics processor Intel HD, Memory channel 2
6,690.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Core i3-12100F Alder Lake Quad-Core 3.3GHz LGA 1700 12MB BOX w/o Graphics
CPU Intel Core i3-12100F Alder Lake Quad-Core 3.3GHz LGA 1700 12MB BOX w/o Graphics
7,290.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Процесори INTEL

CPU INT Core i3 10100 TRAY
Core i3 10100 TRAY, 1200,3600 MHz, L3 cache 6MB, 14nm, TDP 65, integrated graphics Intel HD, Memory channel 2, WITHOUT COOLER
7,430.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Core i3-10320 Comet Lake Quad 3.8GHz LGA 1200 8MB BOX
CPU Intel Core i3-10320 Comet Lake Quad 3.8GHz LGA 1200 8MB BOX
8,050.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Процесори INTEL

CPU Intel Core i3-10105 Comet Lake Quad 3.7GHz LGA 1200 6MB BOX
CPU Intel Core i3-10105 Comet Lake Quad 3.7GHz LGA 1200 6MB BOX
8,210.00 ден. Додади во кошничка

На залиха