Faqja kryesore » Xiaomi

Wi-Fi

Xiaomi Mi Router 4C 300MBps w/ 4 Antennas
Xiaomi Mi Router 4C 300MBps w/ 4 Antennas
1,080.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Power Bank Xiaomi Mi Fast Charge 10000mAh Black
Power Bank Xiaomi Mi Fast Charge 10000mAh Black
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Power Bank Xiaomi Mi Fast Charge 10000mAh 18W
Power Bank Xiaomi Mi Fast Charge 10000mAh 18W
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Mjetet

Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver
Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver
1,090.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Orë dhe rrathë

Xiaomi Mi Watch S1 GL Charging Dock
Xiaomi Mi Watch S1 GL Charging Dock
1,090.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Mjetet

Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit
Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit
1,190.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Bluetooth

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker Dark Gray
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker Dark Gray
1,280.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Xiaomi Mi Wireless Charger Stand 20W Black
Xiaomi Mi Wireless Charger Stand 20W Black
1,290.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod Black
Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod Black
1,290.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë dhe pajisje

Power Bank Xiaomi Mi 3 10000mAh Ultra Compact Black
Power Bank Xiaomi Mi 3 10000mAh Ultra Compact Black
1,390.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Wi-Fi

Xiaomi Mi Wireless Range Extender AC1200
Xiaomi Mi Wireless Range Extender AC1200
1,480.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Wi-Fi

Xiaomi Mi Router 4A AC1200 Wireless
Xiaomi Mi Router 4A AC1200 Wireless
1,490.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Xiaomi Redmi Buds 4 Active
Xiaomi Redmi Buds 4 Active
1,490.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok