Shtëpizë Kompjuteri

BayExtension Mediacom 3.5″ for 2.5″ HDD/SSD Mounting frame Black
BayExtension Mediacom 3.5" for 2.5" HDD/SSD Mounting frame Black
260.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Earphones Mediacom ERGO USB Type-C w/Microphone Black
Earphones Mediacom ERGO USB Type-C w/Microphone Black
550.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

aksesorë

Mediacom Belt with pockets for GoPro and Sportcams
Mediacom Belt with pockets for GoPro and Sportcams
680.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Tablet Sleeve Mediacom INDIGO Italy Milano Black up to 10″
Tablet Sleeve Mediacom INDIGO Italy Milano Black up to 10"
730.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Bluetooth

Speaker Mediacom Bluetooth SMARTSOUND T5
Speaker Mediacom Bluetooth SMARTSOUND T5
850.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Tablet Case Mediacom For 10″ Tablets Elegant w/Tablet Holder Option
Tablet Case Mediacom For 10" Tablets Elegant w/Tablet Holder Option
950.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

aksesorë

Mediacom Sportcam / GoPro Extension Arm (Helmet Mount)
Mediacom Sportcam / GoPro Extension Arm (Helmet Mount)
970.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

aksesorë

Mediacom Sportcam Wrist mount w/360° Rotation for GoPro and other Sportcams
Mediacom Sportcam Wrist mount w/360° Rotation for GoPro and other Sportcams
1,050.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Universal Remote Control Mediacom Large for all SONY, SAMSUNG, PHILIPS, PANASONIC, LG – Ready-to-use
Universal Remote Control Mediacom Large for all SONY, SAMSUNG, PHILIPS, PANASONIC, LG - Ready-to-use
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Tablet Case Mediacom INDIGO Italy For 8″ Tablets Universal
Tablet Case Mediacom INDIGO Italy For 8" Tablets Universal
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

External Rack 2.5″ USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
External Rack 2.5" USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

External Rack 2.5″ USB Type-C for SATA Mediacom HDD BOX
External Rack 2.5" USB Type-C for SATA Mediacom HDD BOX
1,290.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Keyboard Mediacom MCK891TV Wireless + Touch Pad
Keyboard Mediacom MCK891TV Wireless + Touch Pad
1,490.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok