Miu dhe tastierat

MS LOG M185 Swift Gray
M185, Wireless RF technology, USB connector, optical, 1000 dpi / cpi, 3 + scroll keys, Color Gray-black, Battery indicator yes
18.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok