Mbikëqyrje video

Camera LDK L8 Full HD 1080p w/separate Microphone
Camera LDK L8 Full HD 1080p w/separate Microphone
1,020.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

Kufje dhe mikrofona

Earphones LDK P86 TWS Bluetooth w/Microphone Black Gaming
Earphones LDK P86 TWS Bluetooth w/Microphone Black Gaming
1,070.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Orë dhe rrathë

Smart watch phone 1.54″ LDK V10 Gold w/SIM/0.3MP Camera/BT/Touch
Smart watch phone 1.54" LDK V10 Gold w/SIM/0.3MP Camera/BT/Touch
1,080.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Orë dhe rrathë

Smart watch phone 1.54″ LDK V10 Silver w/SIM/0.3MP Camera/BT/Touch
Smart watch phone 1.54" LDK V10 Silver w/SIM/0.3MP Camera/BT/Touch
1,080.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Black
Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Black
1,100.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Blue
Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Blue
1,100.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Red
Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q008 w/Stereo Speakers & microSD Card Red
1,100.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Orë dhe rrathë

Smartwatch LDK W8 Pro Max Black
Smartwatch LDK W8 Pro Max Black
1,120.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Wireless Mini Keyboard with Touchpad for PC, Android TV Box
Wireless Mini Keyboard with Touchpad for PC, Android TV Box
1,130.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Orë dhe rrathë

Smartwatch LDK W8 Pro Max Gold Pink
Smartwatch LDK W8 Pro Max Gold Pink
1,150.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Mbikëqyrje video

Camera LDK F29 FullHD 1080p w/Microphone
Camera LDK F29 FullHD 1080p w/Microphone
1,190.00 ден. Lexoni më shumë

S’ka stok

aksesorë

Dig. Camera Tripod LDK 50inch aluminium w/Bluetooth, Bubble Level, Bag
Dig. Camera Tripod LDK 50inch aluminium w/Bluetooth, Bubble Level, Bag
1,200.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Sisteme audio

Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q78 w/Stereo Speakers & microSD Card Slot Gold
Microphone Bluetooth Karaoke LDK Q78 w/Stereo Speakers & microSD Card Slot Gold
1,230.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Tablet Cover Rugged Case LDK for Samsung X200/X205 Black
Tablet Cover Rugged Case LDK for Samsung X200/X205 Black
1,310.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Tablet Cover Rugged Case LDK for Samsung X200/X205 Orange
Tablet Cover Rugged Case LDK for Samsung X200/X205 Orange
1,310.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok