Aksesorë

Elgato Stream Deck Mini
Elgato Stream Deck Mini
93.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Kufje dhe mikrofona

Microphone Elgato Wave 1 for Streaming, Professional Grade, USB Black
Microphone Elgato Wave 1 for Streaming, Professional Grade, USB Black
132.00 EUR Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Elgato Stream Deck
Elgato Stream Deck
140.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Aksesorë

Elgato Game Capture HD60 Pro High Definition Game Recorder
Elgato Game Capture HD60 Pro High Definition Game Recorder
157.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

tjetër

Elgato Green Screen for Photography, Video & Streaming
Elgato Green Screen for Photography, Video & Streaming
182.00 EUR Shtoni në shportë

Ka stok

tjetër

Elgato Ring Light
Elgato Ring Light
188.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok

Mbikëqyrje video

Camera Elgato Facecam for Streaming
Camera Elgato Facecam for Streaming
188.00 EUR Lexoni më shumë

S’ka stok