Aksesorë

Mouse Pad Corsair MM100 320×270
Mouse Pad Corsair MM100 320x270
690.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Ftohës

Case Fan 120x120x25 Corsair iCUE SP120 RGB PRO Performance
Case Fan 120x120x25 Corsair iCUE SP120 RGB PRO Performance
1,190.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Mouse Corsair Katar Pro RGB Wireless
Mouse Corsair Katar Pro RGB Wireless
2,200.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Mouse Corsair Ironclaw RGB Gaming
Mouse Corsair Ironclaw RGB Gaming
2,890.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Headphones Corsair HS35 Wired Blue
Headphones Corsair HS35 Wired Blue
2,910.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Headphones Corsair HS35 Wired Red
Headphones Corsair HS35 Wired Red
2,910.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Kufje dhe mikrofona

Headphones Corsair HS35 Wired Green
Headphones Corsair HS35 Wired Green
2,910.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

SSD

SSD M.2 Corsair NVMe MP510 240GB PCIe
SSD M.2 Corsair NVMe MP510 240GB PCIe
2,980.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Miu dhe tastierat

Mouse Corsair M65 Elite Black
Mouse Corsair M65 Elite Black
3,220.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Aksesorë

Mouse Pad Corsair MM500 3XL
Mouse Pad Corsair MM500 3XL
3,390.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Ftohës

Case Fan 120x120x25 Corsair 3in1 iCUE SP120 RGB PRO Performance
Case Fan 120x120x25 Corsair 3in1 iCUE SP120 RGB PRO Performance
3,590.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Shtëpizë Kompjuteri

ATX Mid Tower Gaming Case Corsair 175R RGB
ATX Mid Tower Gaming Case Corsair 175R RGB
3,980.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok

Moduli i Kujtesës

SODIMM Notebook Memory Corsair 16GB (2×8) CL18 DDR4 2666MHz
SODIMM Notebook Memory Corsair 16GB (2x8) CL18 DDR4 2666MHz
3,990.00 ден. Shtoni në shportë

Ka stok