HDD

HDD 3.5″ 1TB Toshiba P300 SATA3 7200rpm 64MB
HDD 3.5" 1TB Toshiba P300 SATA3 7200rpm 64MB
2,290.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM
HDD 3.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM
2,370.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 1TB Western Digital WD Blue SATA3 64MB 7200rpm WD10EZEX
HDD 3.5" 1TB Western Digital WD Blue SATA3 64MB 7200rpm WD10EZEX
2,390.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 2.5″ 1TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
2,680.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 1TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 64MB
HDD 3.5" 1TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 64MB
2,980.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Toshiba P300 SATA3 5400rpm 128MB
HDD 3.5" 2TB Toshiba P300 SATA3 5400rpm 128MB
3,080.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 3.5″ 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB
HDD 3.5" 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB
3,280.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 3.5″ 2TB Western Digital WD Blue SATA3 256MB 7200rpm WD20EZBX
HDD 3.5" 2TB Western Digital WD Blue SATA3 256MB 7200rpm WD20EZBX
3,400.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 1TB Western Digital WD Red Plus NAS SATA3 64MB Cache WD10EFRX
HDD 3.5" 1TB Western Digital WD Red Plus NAS SATA3 64MB Cache WD10EFRX
3,590.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
HDD 3.5" 2TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
3,690.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Western Digital WD Purple Surveillance SATA3 256MB WD22PURZ
HDD 3.5" 2TB Western Digital WD Purple Surveillance SATA3 256MB WD22PURZ
3,730.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 2.5″ 1TB Seagate BarraCuda Pro SATA3 7200rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 1TB Seagate BarraCuda Pro SATA3 7200rpm 128MB 7mm
3,780.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Western Digital WD Purple Surveillance SATA3 64MB WD23PURZ
HDD 3.5" 2TB Western Digital WD Purple Surveillance SATA3 64MB WD23PURZ
3,780.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 2.5″ 2TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 2TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
4,180.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 3.5″ 2TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5900rpm 64MB ST2000VN004
HDD 3.5" 2TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5900rpm 64MB ST2000VN004
4,420.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро