Додатоци

External Rack 3.5″ USB 3.0 for SATA Mediacom MYSTORAGE 3.0
External Rack 3.5" USB 3.0 for SATA Mediacom MYSTORAGE 3.0
1,050.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

External Rack 2.5″ USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
External Rack 2.5" USB 3.2 Gen 1 for SATA Mediacom HDD BOX Aluminium
1,090.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

External Rack 3.5″ USB 3.0 Gembird for SATA U3S-3
External Rack 3.5" USB 3.0 Gembird for SATA U3S-3
1,210.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack 3.5″ USB 3.0 Natec Rhino Black
External Rack 3.5" USB 3.0 Natec Rhino Black
1,280.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

USB 3.1 Docking Station Gembird Type C M.2 Sata/ NVME
USB 3.1 Docking Station Gembird Type C M.2 Sata/ NVME
1,310.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

USB 3.0 Docking Station Gembird for 2.5″ and 3.5″ SATA HDD HD32-U3S-2
USB 3.0 Docking Station Gembird for 2.5" and 3.5" SATA HDD HD32-U3S-2
1,450.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack USB 3.1 for SSD M.2 SATA Mediacom SSD MINI BOX
External Rack USB 3.1 for SSD M.2 SATA Mediacom SSD MINI BOX
1,530.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Natec Rhino
External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Natec Rhino
1,670.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Gembird Transparent
External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Gembird Transparent
1,700.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Gembird Aluminium RGB
External Rack USB 3.1 for M.2 Drive NVMe Gembird Aluminium RGB
1,750.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

USB 3.0 Dual Docking Station Natec Kangaroo Dual for 2.5″ and 3.5″ SATA Clone HDD
USB 3.0 Dual Docking Station Natec Kangaroo Dual for 2.5" and 3.5" SATA Clone HDD
1,820.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

External Rack SSD M.2 SATA Netac USB-C /w hub
External Rack SSD M.2 SATA Netac USB-C /w hub
1,990.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

USB 3.0 Dual Docking Station Mediacom for 2.5″ and 3.5″ SATA Clone HDD
USB 3.0 Dual Docking Station Mediacom for 2.5" and 3.5" SATA Clone HDD
2,040.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

HDD DOD Dock station 2.5 “/3.5” SATA 6G, USB3.0, ADSA-SN, AXA
ADSA-SN, 2,5 ", Storage 1x HDD, SATA disk interface, SATA drawer interface, SATA II, Passive cooling, External power supply, Other Power switch, LED lamp
2,160.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

HDD DOD Dock stat.2.5 “/3.5” SATA6G x2, USB3.0, Clone disk, AXA
ADSA-ST, 3.5 ", tray, Disk interface SATA, SATA II, SATA III, Interfaces USB 3.0, External power supply, supports 2.5" / 3.5 "SATA I / II / IIIdisks, supports clone function without computer
2,200.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро