Почетна » Компјутери » Компоненти » Мемориски модули

Мемориски модули

SODIMM Notebook Memory Kingston 4GB CL19 DDR4 2666MHz 1.2V
SODIMM Notebook Memory Kingston 4GB CL19 DDR4 2666MHz 1.2V
1,050.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мемориски модули

SODIMM Notebook Memory Geil 4GB DDR4 2600MHz CL19
SODIMM Notebook Memory Geil 4GB DDR4 2600MHz CL19
1,090.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мемориски модули

SODIMM Notebook Memory Micron 4GB DDR4 2600MHz
SODIMM Notebook Memory Micron 4GB DDR4 2600MHz
1,090.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мемориски модули

DIMM 8GB DDR4 2666MHz Kingston CL19 1Rx8 Bulk
DIMM 8GB DDR4 2666MHz Kingston CL19 1Rx8 Bulk
1,250.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро