Почетна » Компјутери » Компоненти

Тастатури и глувчиња

Mouse Gembird Wireless MUSW-4B-01 Optical 1600DPI Black
Mouse Gembird Wireless MUSW-4B-01 Optical 1600DPI Black
120.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Тастатури и глувчиња

Keyboard SBOX K-14 USB Black
Keyboard SBOX K-14 USB Black
120.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

Mouse Pad Gaming MP-GAME-L Black
Mouse Pad Gaming MP-GAME-L Black
130.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Додатоци

Mouse Pad Gaming MP-GAME-M Black
Mouse Pad Gaming MP-GAME-M Black
140.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Видео

Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Cablexpert
Cable HDMI M/M 3m v.2.0 4K with ethernet, Cablexpert
140.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

Mouse Pad White Shark 25×20 Umethon
Mouse Pad White Shark 25x20 Umethon
150.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мрежа

Patch Cable UTP 5m Cat6 Black Lanberg
Patch Cable UTP 5m Cat6 Black Lanberg
150.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Аудио

Cable Optical Toslink 2m Black
Cable Optical Toslink 2m Black
150.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Тастатури и глувчиња

Mouse SBOX Wireless WM-373 Grey
Mouse SBOX Wireless WM-373 Grey
160.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Мрежа

Patch Cable S/FTP 3m Cat6A LSZH Gembird Grey
Patch Cable S/FTP 3m Cat6A LSZH Gembird Grey
160.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Мрежа

UTP Connector gold plated 30u” 8P8C 50pcs
UTP Connector gold plated 30u" 8P8C 50pcs
160.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Аудио

Cable Stereo Plug 3,5mm to Stereo 3,5mm 4pin 1.5m SBOX Metal/Gold Plated Fruity Black
Cable Stereo Plug 3,5mm to Stereo 3,5mm 4pin 1.5m SBOX Metal/Gold Plated Fruity Black
160.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Напојување

Power Cord Adapter C14 to Schuko Gembird
Power Cord Adapter C14 to Schuko Gembird
160.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Кулери

Thermal Grease for Cooler Genesis Silicon 801 0.5gr
Thermal Grease for Cooler Genesis Silicon 801 0.5gr
160.00 ден. Додади во кошничка

На залиха