SSD дискови

SSD 2.5″ Verbatim Vi550 Series 256GB 7mm SATA3 560/460 MB/s
SSD 2.5" Verbatim Vi550 Series 256GB 7mm SATA3 560/460 MB/s
1,050.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD 2.5″ HP S650 Series 240GB SATA3 560/480 MB/s
SSD 2.5" HP S650 Series 240GB SATA3 560/480 MB/s
1,150.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD M.2 2280 Netac N535N 256GB SATA3 540/490 MB/s
SSD M.2 2280 Netac N535N 256GB SATA3 540/490 MB/s
1,190.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD M.2 Verbatim Vi560 256GB SATA3
SSD M.2 Verbatim Vi560 256GB SATA3
1,250.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD 2.5″ Gigabyte 240GB SATA3 500/420 MB/s
SSD 2.5" Gigabyte 240GB SATA3 500/420 MB/s
1,350.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD M.2 2280 Netac NVMe N930E PRO 256GB PCIe 3.0 x4
SSD M.2 2280 Netac NVMe N930E PRO 256GB PCIe 3.0 x4
1,360.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ Kingston A400 Series 240GB 7mm
SSD 2.5" Kingston A400 Series 240GB 7mm
1,390.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ Netac N535S 480GB SATA3 540/490 MB/s
SSD 2.5" Netac N535S 480GB SATA3 540/490 MB/s
1,450.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD M.2 HP EX900 120GB PCIe 3.0 x4 NVMe 1900/650 MB/s
SSD M.2 HP EX900 120GB PCIe 3.0 x4 NVMe 1900/650 MB/s
1,450.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD M.2 HP EX900 250GB PCIe 3.0 x4 NVMe 2100/1300 MB/s
SSD M.2 HP EX900 250GB PCIe 3.0 x4 NVMe 2100/1300 MB/s
1,490.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD M.2 Kingston NV2 NVMe 250GB PCIe 4.0 x4 3000/1300 MB/s
SSD M.2 Kingston NV2 NVMe 250GB PCIe 4.0 x4 3000/1300 MB/s
1,590.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ Kingston KC600 Series 256GB 7mm
SSD 2.5" Kingston KC600 Series 256GB 7mm
1,590.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

SSD дискови

SSD 2.5″ HP S650 Series 480GB SATA3 560/490 MB/s
SSD 2.5" HP S650 Series 480GB SATA3 560/490 MB/s
1,620.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD 2.5″ Verbatim Vi550 Series 512GB 7mm SATA3 560/535 MB/s
SSD 2.5" Verbatim Vi550 Series 512GB 7mm SATA3 560/535 MB/s
1,670.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

SSD дискови

SSD 2.5″ Gigabyte 480GB SATA3 550/480 MB/s
SSD 2.5" Gigabyte 480GB SATA3 550/480 MB/s
1,730.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро