Ова е нашата адреса!


Галамино

Јадранска Магистрала 12
1000 Скопје, Македонија


Може да ни се јавите на:

Наш број: +389 70 266 562


Our e-mail:

gаlаminо.ny@usа.cоm (Напиши! Не копирај!)

Ние ќе се обидеме да Ви одговориме на секое прашање кое може да го поставите. Ве очекуваме.

 

 

Оваа веб локација е заштитена со GOOGLE reCAPTCHA и се применуваат сервисите Google политика на приватност и Google услови на користење.

    Социјални мрежи