Почетна » Seagate

HDD

HDD 2.5″ 1TB Seagate SATA3 5400rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 1TB Seagate SATA3 5400rpm 128MB 7mm
2,470.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 3.5″ 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM
HDD 3.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 64MB 7200RPM
2,630.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Надворешни

HDD External 2.5″ 1TB USB 3.0 Seagate Portable
HDD External 2.5" 1TB USB 3.0 Seagate Portable
2,780.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 1TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 64MB
HDD 3.5" 1TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 64MB
2,980.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 2.5″ 1TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 1TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
3,200.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB
HDD 3.5" 2TB Seagate Barracuda SATA3 7200RPM 256MB
3,680.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 2.5″ 1TB Seagate BarraCuda Pro SATA3 7200rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 1TB Seagate BarraCuda Pro SATA3 7200rpm 128MB 7mm
3,980.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Надворешни

HDD External 2.5″ 2TB USB 3.0 Seagate Portable
HDD External 2.5" 2TB USB 3.0 Seagate Portable
3,980.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 2.5″ 2TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
HDD 2.5" 2TB Seagate BarraCuda SATA3 5400rpm 128MB 7mm
4,180.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 2TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
HDD 3.5" 2TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
4,280.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

HDD

HDD 3.5″ 3TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
HDD 3.5" 3TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB
5,160.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 3TB Seagate Skyhawk Surveillance 256MB SATA3
HDD 3.5" 3TB Seagate Skyhawk Surveillance 256MB SATA3
5,370.00 ден. Додади во кошничка

На залиха

Надворешни

HDD External 2.5″ 4TB USB 3.0 Seagate Portable
HDD External 2.5" 4TB USB 3.0 Seagate Portable
5,830.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 3TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5900rpm 64MB ST3000VN007
HDD 3.5" 3TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5900rpm 64MB ST3000VN007
5,860.00 ден. Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

HDD

HDD 3.5″ 4TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB ST4000VX016
HDD 3.5" 4TB Seagate SkyHawk Surveillance SATA3 256MB ST4000VX016
5,930.00 ден. Додади во кошничка

На залиха