Слушалки и микрофони

Earphones Platinet Sport Bluetooth w/Microphone Black PM1060B
Earphones Platinet Sport Bluetooth w/Microphone Black PM1060B
16.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Галантерија

USB Universal Power Charger Platinet Type-C 18W 2xPort QC3 PD White
USB Universal Power Charger Platinet Type-C 18W 2xPort QC3 PD White
16.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Bluetooth

Speaker Platinet Bluetooth PMG6B 10W Stereo Black
Speaker Platinet Bluetooth PMG6B 10W Stereo Black
16.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Додатоци

Notebook Stand Platinet PLCP2FB up to 15.6″/2x Fan/2xUSB/Blue Led
Notebook Stand Platinet PLCP2FB up to 15.6"/2x Fan/2xUSB/Blue Led
16.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Слушалки и микрофони

Earphones Platinet Sport Bluetooth w/Microphone Silver PM1060S
Earphones Platinet Sport Bluetooth w/Microphone Silver PM1060S
17.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

USB

Adapter USB Type-C 5in1 Platinet 4x USB 3.0, Card Reader
Adapter USB Type-C 5in1 Platinet 4x USB 3.0, Card Reader
17.00 EUR Прочитај повеќе

Се очекува наскоро

Bluetooth

Speaker Platinet Bluetooth PMG5 RGB LED IPX4 Waterproof Black
Speaker Platinet Bluetooth PMG5 RGB LED IPX4 Waterproof Black
17.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Bluetooth

Speaker Platinet Bluetooth Touch Lamp
Speaker Platinet Bluetooth Touch Lamp
21.00 EUR Додади во кошничка

На залиха