Правосмукалки

Dreame P10 безжична правосмукалка
Vacuums with Style Locks the dust. Secures the cleanup. The whole machine filtration captures 99.89% of micro particles as small as 0.3μm* for a clean home environment.
249.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Правосмукалки

Dreame T10 безжична правосмукалка
Моќна безжична правосмукалка, 20 Kpa 60 минути автономија, батерија која лесно се менува во случај на потреба, додаток за рачна правосмукалка.
316.00 EUR Додади во кошничка

На залиха

Правосмукалки

Dreame V10 Pro безжична правосмукалка
Моќна безжична правосмукалка, 20 Kpa 60 минути автономија, батерија која лесно се менува во случај на потреба, додаток за рачна правосмукалка.
333.00 EUR Додади во кошничка

На залиха